سلام تو هفته چند ساک بارداری تو سونوگرافی واژينال معلوم ميشه ؟

من ٢ آذر پريود شدم دوره هام از عروسيم تا الان كه ٦ماه بهم خورده حتی الان پريود نشدم از دادم ١١/١٠عدد بتا١٥بود ١٤/١٠بتا٤٧و ١٥/١٠بتا١١٥اما نه بی بی چک نه سونو واژينال حاملگی و نشون نميده.

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٣ شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بر شما . چون دوره هاي پريودي نامرتب داريد و ميزان اختلال را نميدانيم ، پاسخگويي سخت است ولي معمولا بين هفته پنجم و ششم بايستي ساك توسط سونوگرافي واژينال رويت شود.