آزمایش بارداری مثبت

با سلام

بنده 26 ساله هستم تنبلی تخمدان دارم که از ابتدای ازدواج تحت درمان بودم، یک بارداری به کمک آمپول های اچ ام جی داشتم که اردیبهشت ماه امسال سقط شد ،هفت هفته بود

بعد از اون چند دوره با دوفاستون پریود شدم ولی دیگه قرصای دوفاستون رو مصرف نکردم و الان چند ماه هست که پریود نشدم

اصلا جلوگیری هم ندارم

چند روزی هست که علائم بارداری داشتم روز شنبه 15 دی رفتم آزمایش خون بارداری دادم مثبت بود ، عصرش دکتر رفتم ایشون یک سونو گرفتن که تشخیص بدن چند هفته هست گفتن یک ساک 3 میلی متر می بینم ولی نمیتونم بگم چند هفته ، برام آزمایش تیتر نوشتن که از روی اون تشخیص بدن

یکشنبه ازمایش تیتر دادم جواب تیتر بتا کمتر از یک دهم بود ، عصر دوباره رفتم یه ازمایش بارداری دادم که اون هم مثبت بود و همون نمونه رو که برای تیتر فرستادن و امروز جوابشو گرفتم باز هم تیتر منفی بود

بنده حالات بارداری دارم، نوک سینه هام درد میکنه، میسوزه، بزرگتر شده و تیره تر، که این حالت رو جز در بارداری اولم دیگه هیچوقت نداشتم

سردرد دارم، تنگی نفس دارم، هفته گذشته چند تا لکه صورتی دیدم و دیگه هیچ خونریزی یا لکه ای نداشتم

میخواستم بپرسم چرا اینطور شده؟ اگه باردار نیستم چرا این حالات رو دارم؟ و چرا آزمایشم دو بار مثبت شده تیتر منفی؟

چه مشکلی ممکنه وجود داشته باشه؟ من باید چکار کنم

ممنون میشم راهنماییم کنید خیلی نگرانم

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام
 کیتهای  آزمایشگاهی متفاوت است و در برخی موارد حتی با وجود سونوگرافی مبنی بر حاملگی، آزمایش منفی نشان میدهد.
بهتر است تا دو هفته منتظر باشید و دوباره آزمایش انجام بدهید.