تپش قلب در بارداری

2012 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام. من هفته 29 بارداری هستم. از ماه هفتم تپش قلب گرفتم. بیشتر یک ساعت بعد از خوردن صبحانه تپش میگیرم تا یک ساعت هم تپش قلبم ادامه داره که بی حال هم میشم تیروئید ندارم .نوار قلبم هم خوب بوده. به نظرتون مشکل از چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص قلب و عروق

سلام این گونه علایم قلبی در سه ماهه سوم بارداری به علت افزایش وزن جنین و گردش خون مادر طبیعی هست و بهتره حجم غذای مصرفی کم و تعداد وعده ها زیاد بشه.برای اطمینان بیشتر به متخصص قلب جهت بررسی بیشتر مراجعه کنید

تجربه شما

من هم همین حالت رو داشتم و فکر میکردم بخاطر استرسه. ولی بعدا فهمیدم طبیعیه .و ماه چهارم بارداریم دیگه تپش قلب نداشتم

سلام من هفته های اول بارداری شبها تپش قلب داشتم طوری که نمیزاشت بخوابم اما دکتر گفت طبیعیه و به مرور خوب میشه بهتره تحت نظر دکتر متخصص قلب و عروق باشی