خیانت و کتک زدن همسر

سلام خسته نباشید من 26 سالمه و دو تا فرزند دارم یکی پسر 6 ساله و یک دختر 6 ماه شوهرم هم 32 سالشه ما 8 سال با هم زندگی میکنیم به جز دو سال اول زندگیمون بقیه همه وقت ازش خیانت دیدم اونم فقط در حد پیام و زنگ خیلی داغونم یک مدت خوبه ولی باز دوباره این کارو میکنه خیلی راه ها رو رفتم مشاور رفتم اما هیچ فایده ایی نداشته دوباره کار خودشو میکنه من از هیچ نظر چه عاطفی چه جنسی براش کم نمیزارم خودشم اینو میدونه و میگه ولی بهم میگه قرار نیست با اس دادن من به کسی به زندگیم لطمه وارد بشه اونا یک مشکلاتی دارن فقط درد و دل هست خودش میدونه من از این کار متنفرم الان هم یک مدت احساس میکنم با یکی هست از رفتاراش کاملا معلوم اما به خدا نمیدونم باید چه برخوردی کرد همه راه ها رو رفتم هیچ فایده ایی نداشت شغلشم تاکسی هست الان فقط میخوام خودم دیوانه نشم. خودم بخدا حالم خرابه چون اگه بخوام به روش بیارم مطمئنا کتک میزنه داد و بیداد میکنه تو رو خدا بگین چیکار کنم تو این شرایط مشاوره اینا هم نمیاد یک راه حل بدین حداقل برای آرامش خودم بی خیال بشم نسبت به این خیانتاش داغونم به خدا تپش قلب شدید گرفتم افسرده شدم همش احساس میکنم همه جا داره روم خراب میشه قراره زلزله بیاد بخدا از بس از دستش کتک خوردم تموم تنم میلرزه کمک کنید جوابمو زودتر بدین

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز ✋🏻

ممنون از اينكه مارا انتخاب كرديد

متوجه ام احساس خوبی نداريد ،خيانت سخت و دردناک است .طبيعی است كه خشم داشته  باشيد .معمولا خيانت به علت نيازهای سركوب شده بوجود می آيد .خيانتها علت مختلفی دارند .علتهای مختلف خيانت در هر جايی كه پيدا شود مسلم بدانيد كه خيانت خودش را نشان ميدهد .دوست عزيز حتما علت خيانت را مشخص كنيد چه شده كه همسرتان چنين رفتارهای را انجام ميدهد .و اين رفتارها چرا تكرار ميشود و چرا عملا مرتب و مرتب انجام ميشود .سهم  شما چيست ؟حتما مسائل و مشكلات خود را حل كنيد تا به آرامش درونی برسيد وقتی اين مسائل را حل نكنيد مشكلات شما هم كم و زياد ميشود و بنابراين اين مسئله مهم است و نميشود بی خيال آن شد .بهتر است در اين مورد حتما از جلسات حضوری مشاوره كمک بگيريد .

اما در مورد آرامش خودتان :

سعی كنيد به طور منظم و روزانه ورزش كنيد :مثل پياده روی و...

روزانه ١٥دقيقه تنفس آرام و عميق بسيار به شما كمک ميكند .

از روش های آرام سازی و مديتيشن (يوگا)كمک بگيريد .

موسيقی بيكلام گوش كنيد.

خودتان را سرگرم فعاليتهای مورد علاقه تان بكنيد .

يک دفترچه برداريد و روزانه شكر گزاری كنيد .

با دوستان خود كه احساس خوب داريد بيرون برويد .

شروع به نوشتن احساسات تان بكنيد نوشتن يک فعاليت شفابخش است .در مورد همه احساساتی كه به هيچ كس نميتوانيد بگوييد بنويسيد و نقاشی كنيد .روی كاغذ بنويسيد چه حسي داريد ؟اين بهترين راه برای بيرون ريختن احساسات است .اميدوارم بتوانيد با بهترين تصميم و انتخاب درست مسئله را حل كنيد .

                            شاد و موفق باشيد 🌷🙏🏻