به ارگاسم نرسیدن بعد از زایمان

با سلام. من ۷ ماه و نیمه زایمان طبیعی داشتم اصلا موقع نزدیکی ارضا یا همون به ارگاسم نمیرسم خیلی اذیت میشم بابت این موضوع قبل از رابطه تمایل به برقراری رابطه دارم ولی وقتی شروع کردم اصلا هیچ میلی ندارم و اینکه خیلی خیلی دیر در حد یک ساعت و نیم میگذره تا شاید به ارگاسم برسم و یا اصلا نمیشم

پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام
معمولا بی میلی جنسی و عدم رسیدن به ارگاسم از موارد شایع پس از زایمان در بانوان هست. اگر از سینه خودتان به فرزندتان شیر می دهید این حالت شما تا زمان اتمام دوره شیر دهی ادامه خواهد داشت. صبور باشید این حالت کاملا طبیعی است. به تدریج بهتر خواهید شد