جشن تولد برای کودک

با سلام. من برای پسر بزرگم هم جشن تولد بزرگ نگرفتم نهایت سه خانواده بودن با شام ولی جاریها و خواهرشوهرهام می گیرن .چون اونا خودشون کمک حال هم هستند ولی خواهرهای من نه. در کل حوصله این برنامه ها رو ندارم. این بار که پسر کوچکم رو که هفت سالشه برده بودم تولد در حالی که ناراحت بود گفت تو هم تولد بگیر همه رو دعوت کن. ولی من توانشو ندارم البته نه مالی چون کیکهای بزرگی هم گرفتیم همیشه. ولی عذاب وجدان دارم آخه جایی خوندم که کودک با جشن تولد احساس بزرگی می کنه و اعتماد به نفس و...نظر شما چیه ؟ ممنونم ضمنا تصمیم گرفتم دیگه نرم این جشنا تابچم هوس نکنه

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۱ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

سلام دوست عزیز.
مساله برای بچه ها جشن تولد بزرگ یا کوچک نیست. بچه ها بیشتر دنبال لذت بردن از این جشن و متعاقب ان احساس ارزشمندی که از طرف خانواده به انان داده میشود هستند.
لزومی به گرفتن جشن بزرگ یا میهمانان با تعداد زیاد یا هزینه های بالا نیست. شما توجه کنید در جشن خودمانی شما و جشن هایی که به ان دعوت میشوید چه تفاوت هایی وجود دارد که باعث میشود فرزندتان از ان جشن ها بیشتر لذت ببرد؟ برای مثال حضور کودکان هم سن و سال، شیطنت و برنامه ویژه در جشن، بازی های انجام شده در ان جشن، و.... .
فضای جشن تولدی که میگیرید را شادتر و متفاوت تر نمایید. با همان الگو و ساختاری که میپسندید از فرزندتان نیز ایده بگیرید و او را مشارکت دهید.