درد ناحیه شکم و پایین بودن جفت

سلام، هفته ۱۵ بارداری هستم،حدودا یک ماهه در ناحیه جلو شکم درست قسمتی که جنین قرار گرفته احساس درد میکنم، کمردرد هم دارم فقط دریه نقطه از کمرم، سونوی nt انجام شده و جفت قدامی بوده ، دکترم بهم گفتن پیاده روی نکنم و زیاد کار نکنم

آیا ممکنه درد بخاطر پایین بودن جفت باشه؟ البته در جواب سونو چنین چیزی گزارش نشده

باتوجه به شرایطم پیاده روی اشکال داره؟ آیا نیاز به استراحت و ملاحظات خاصی هست؟

علت درد چی میتونه باشه؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

بدون معاینه از نظر محل دقیق در دو رویت سونو نمی توان نظری داد.

علل درد: تهدید به سقط، عفونت، دردهای عضلانی و...میباشد.