سلام .من خانومی هستم 25 ساله از فروردین 94 قصد بارداری دارم.واسه معاینات قبل بارداری رفتم گفت عفونت داری شدید.قرص و ژل و پماد واژینال داد اونا تموم شدن ولی به شدت سمت چب شکمم جای تخمدانا درد میکنه گاهیم کل زیر شکمم و دردش میزنه به پهلو وکلیه چپم.تورو خدا راهنماییم کنید چیکارم شده؟
پاسخ مشاور

کارشناس ارشد ژنتیک موسس مرکز ژنتیک رویانا

سلام دوست عزیز اینکه گاهی درد دارید طبیعی است تا قبل از اینکه کاملا عفونت واژن شما برطرف نشده است برای بارداری اقدام نکنید با تشکر