سلام. پسر من دو سال و نیمشه چهار ماهی هست از پوشک گرفتمش اوایل خیلی عالی بود شب ادراری هم نداشت حتی و خیلی خوب اعلام میکرد.

فقط مدفوعش رو تو شلوارش میکرد که اگر میفهمیدم میخواد کاری کنه سریع میبردمش دستشویی و انجام میداد.

اما الان دو ماهی هست به شدت اذیت میکنه. اصلا دستشوییش رو نمیگه تو شلوارش میکنه میخوام ببرمش به شدت مقاومت میکنه و میگه ندارم و گریه میکنه. خیلی مستاصل شدم .

تنها رخداد جدیدمون هم تعویض خونه هست که یک ماه بعدش اینجوری شد و روز به روز بدتر میشه.

جالبه که بیرون از محیط خونه اعلام میکنه منتهی تو خونه فرقی هم نمیکنه خونه کی تو شلوارش جیش میکنه

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام.
سریعا" بچه رو به روانشناسِ کودک ببرید تا ایشون با تکنیک های رفتاردرمانی و بازی درمانی بهش کمک کنه، ممکنه که مساله ی مهمی بشه و یک معضل بشه.