مزاحمت و تهدید در فضای مجازی

با سلام. حدود دو هفته پیش یکی با آیدی در تلگرام منو تهدید به دزدیدن و اذیت و آزار کرد و گفت فیلمتو پخش میکنم و برای همسرت میفرستم. مدتی قبل همسرم با خانومی در ارتباط بود و بعد از فهمیدن من و بارداری ناخواسته ام به گفته خودش این ارتباط قطع شد و کمی بعد این مزاحم پیدا شد و ادعا میکرد که همسر من هنوز با این خانوم در ارتباطه و تهدید میکرد که بگو پاشو از زندگی این زن بکشه بیرون. مزاحمم با اکانتی پیام میداد که شماره ای نمی افتاد. تصمیم گرفتم شکایت کنم به پلیس فتا ولی همسرم گفت خودم پیگیری میکنم با تحقیقات شوهرم فهمیدیم مزاحمت از طرف خود اون زن بوده و حالا که فهمیده میخوایم شکایت کنیم شروع به التماس و گریه زاری کرده. شوهرم برای شکایت کمی دست دست میکنه ولی من میخوام حتما این شکایت صورت بگیره. حالا میخوام ببینم اگه همسرم شکایت نکرد من چطور میتونم اقدام به شکایت کنم؟ آیا میتونم به پدر یا مادر وکالتی بدم که از طرف من این موضوع رو پیگیری کنن؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام و عرض ادب

1. متاسفانه اثبات مزاحمت از طریق شبکه های اجتماعی سخت هست و حتما نیاز به شکایت و ارجاع موضوع به پلیس فتا دارد که در صورت متوجه شدن شخص در مواردی حتی پیگیری آن غیر ممکن است.

2. در صورتی که قصد شکایت دارید فقط یا شخصا باید اقدام نمایید یا باید به وکیل دادگستری وکالت دهید تا موضوع را از جانب شما پیگیری نماید و نمی توانید با وکالت رسمی به پدر یا مادر و یا هر شخص دیگری وکالت دهید. وکالت های رسمی فقط در موارد غیر قضایی کاربرد دارد.

3. بنظر من اگر شخص متنبه شده لازم نیست موضوع رو پیگیری نمایید چرا که اگر شکایت کنید و به نتیجه نرسید که در اغلب موارد این گونه هست در این حالت شخص مدعی خواهد شد. بگذارید ترس از شکایت داشته باشد.

موفق باشید