باسلام...من سمت چپ بدنم کتفم خیلی تیر میکشه بزور تکونش میدم حتی نمیتونم بخندم امروزم فقط درد گرفت الان چندساعته همینجوریم چیکار کنم بنظرتون مشکلم چیه ی مدت سینه هام درد میکردن خیلی هنوزم هراز گاهی سینه هام درد میگیرن ممکنه ربطی بهم داشته باشن
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام اگر سینه های شما درد میکند بهتر است به پزشک مراجعه نمایید