حالت های شبه تشنج

دخترم ۸ ماهشه. در ماه یکبار این اتفاق میفته که از ۳ ماهگی وقتی شدیدا خوابش میاد و خسته است و داره شیر میخوره یکدفعه پاهاشو میکشه که میتونم خمشون کنم. بالا رو نگاه میکنه  و پلک میزنه مثل کسایی که درد دارن. بدنش هم حالت خمیده میشه بیشتر گردنش کج میشه. خیلی نگرانم خواهش میکنم بگید چیکار کنم؟ چندین دکتر بردم نوار مغز و آزمایشات انجام دادن و گفتن تشنج نیست. خیلی نگرانم این موضوع آزارم میده بچه همه چیزش نرمال و رشدش خوبه ولی دقیقا وقتی خوشحالم و میگم دیگه اون طوری نمیشه دوباره اون حالتها میاد سراغش. لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی کودکان

درود و سلام ، وقت خوش.  این موضوع حتما باید از طریق بررسی های نوار مغزی مانیتورینگ مورد بررسی قرار بگیره و یا از این حالتش  در هنگام بروز فیلمی گرفته بشه و دقیقا مشخص بشه و طول مدت زمان آن بسیار بسیار اهمیت داره و همچنین تاثیری که بر روند رشد حرکتی و رشد شناختی کودک گذاشته است یا خیر. به نظر من لازم است از پزشکان متخصص مغز و اعصاب کودکان کمک بگیرید.

‏با سپاس فراوان از پرسش ارزشمندتان *  سربلند باشید.