پسرم پنج ساله هست، جلوی پدرش همش حرکات منفی انجام میده، آخرش با پدرش دعوا می کنن، تک فرزنده، ساعت کار پدرش زیاد هست و کمتر منزل هستن، پسرم با من رابطه خوبی داره، همش بوسم می کنه و... اما با پدرش برعکس من وقتی نیست خونه، می گه چرا بابام نیست، دوستش دارم، ولی جلوی خود باباش، طوری رفتار می کنه انگار از پدرش بدش میاد. رابطه من و همسرم هم خوبه، پسرم گهگاهی مهد میره و در اجتماع هست، تقریبا بچه خوبیه به حق کسی تعرض نمی کنه، دنبال ناراحت کردن کسی نیست به جز پدرش! با پدربزرگ و مادربزرگش هم رابطه خوبی داره، جالبه که همسرم هم توقع نداره پسرم باهاش اینجور رفتار کنه اونم ناراحته، و میگه انقدر زحمتش می کشم باز باهام بد هست.

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

با سلام خدمت شما دوست عزیزم
در شرایطی که امروزه ما زندگی میکنیم و با توجه به زندگی مدرن و مشکلات اقتصادی پدران و حتی گاه مادران مجبور هستند بیشترین زمان را در خارج از منزل جهت تامین زندگی بگذرانند به همین جهت نیاز کودک از لحاظ دلبستگی تامین نمیشود‌. باید با همسرتان صحبت کنید و به او تفهیم کنید که علت اصلی رفتار کودک جلب توجه پدرش هست و شما هم با همین دید به این موضوع نگاه کنید. سعی کنید همسرتان زمان بیشتری را با کودک بگذراند تا نیاز وی تامین شود و مشکل شما مرتفع گردد.
موفق باشید