سلام.

ما ۲ سالِ ازدواج کردیم. تو این مدت سرِ ۲ تا موضوع همیشه با همسرم مشکل داشتم. ۱ اینکه مرتب مسواک نمیزنه و ۲ اینکه گوش پاک کن رو بعد از استفاده میندازه روی زمین. شاید این مسائل خیلی بی اهمیت باشن ولی من واقعا اذیت میشم و حرص میخورم. مستقیم بهش گفتم، غیر مستقیم گفتم، پیغام دادم، قهر کردم، خواهش کردم، تهدیدکردم،گریه کردم، التماس کردم. هر کاری به ذهنم رسیده انجام دادم ولی فایده نداشته.

جز این ۲ مورد همه اخلاقاش خوبه مهربونه، تو کار خونه و نگهداری بچه کمک میکنه، همیشه از من حمایت و طرفداری میکنه و ... اما سر این ۲ موضوع حرف گوش نمیده.

چه کار کنم؟؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
این که این دوتا مسئله شما رو بهم میریزه مسئله خود شماست چی میشه که یه آدم اینقدر با همچین چیزهایی مشکل داره و فشار زیادی رو تحمل می کنه برای پیدا کردن جواب این سوال لازمه به یک متخصص روانشناسی مراجع کنید