ترس مادر از کنترل نکردن احساس

من بچه ام دوشنبه به دنیا اومد الان ۳ روزشه،

من خیلی ازش میترسم همش نگرانشم فکر میکنم بهش آسیب میزنم و نمیتونم مواظبش باشم ، همش گریه ام میگیره استرس دارم😔شب ها مخصوصا نمیتونم بخوابم همش نگاهش میکنم ، بهش علاقه عجیب دارم اصلا نمیتونم احساسم بهش و کنترل کنم و همین باعث ترسم میشه! شوهرمم همینجوری شده خیلی حساس شده به بچه و نمیتونه احساسشو کنترل کنه؟

میشه لطفا بگید چیکار باید بکنم تا بتونم غلبه کنم به این احساسم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

تولد فرزند عزیزتونو تبریک عرض می کنم این علائمی که توصیف نمودید بعلت تغییرات هورمونی در دوران باداری و پس از زایمان بوجود آمده که اوج این تغییرات خلقی از سه تا پنج روز پس از زایمان است که تا روز دهم به سمت بهبودی می رود تغذیه مناسب داشته باشید و نفس کشیدن عمیق، مدیتیشن و ریلکس کردن ماهیچه ها در کاهش اضطراب و علائم مؤثر هستند اگر بعد از ده روز بهتر نشدید مشکوک به افسردگی بعد از زایمان هستید به پزشک مراجعه کنید. موفق باشید.