سلام خسته نباشیدد من قرص فلوکسیتین ۱۰میخورم این قرص حس جنسیه منو واقعا از بین برده خودم و همسرم خیلی اذیت میشیم  از این بی احساسیه من خسته شدم میتونم با این قرص از قطره گل سرخ یا داروی دیگه ای برای افزایش میل جنسی استفاده کنم اگه میشه بگید چیکار کنم ممنون میشم  یا این که چه دارویی استفاده کنم و این که نمیتونم پیش دکتر برم هزینش زیاده واقعا ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
علت مصرف این دارو چیست؟ بقیه شرح حالتان چیست؟ اطلاعات ناقص است کم شدن میل جنسی دلایل زیادی دارد باید بیشتر بررسی شوید. خوددرمانی نکنید. با پزشکتان مشورت کنید. روز خوش