اضافه کردن مورد در سند ازدواج

سلام،وقت بخیر

من دو دانگ خانه در مهریه ام دارم که به امضای شهود رسیده اما به دلیل نداشتن وجود خارجی در زمان عقد داخل سند ازدواج قید نشد، میخوام بدونم الآن که خانه خریده شده و وجود خارجی دارد آیا میتوان آن را وارد عقدنامه کرد؟و اگر میشود حتما باید با حضور همسرم صورت گیرد؟یا نیازی به حضور ایشون نیست؟

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

سلام
خیر- مهریه همان چیزی است که در سند ازدواج قید شده و امکان اضافه کردن آن نیست، مگر به شکل سند تعهد ، بصورت مستقل در دفتر اسناد رسمی تنظیم شود و نه بعنوان مهریه
موفق باشید