عوارض مصرف قرص گلای وانس

با سلام من قند ناشتام ۱۰۱ هست چندین بار آزمایش دادم همین بوده دکتر برام روزی یک عدد قرص گلای وانس ۵۰۰ میلی گرم تجویز کرده که بعد از ناهار میخورم الان یک هفته هست که استفاده میکنم درد شدید معده میگیرم طوری که شبها از خواب بیدار میشم و تا صبح به خودم میپیچم آیا قرص متفورمینی هست که من جایگزین کنم لطفا راهنمایی کنید در ضمن من ۴۸ ساله هستم و پریودهام تعدادشون کم شده و دارم یائسه میشم ممنون از راهنمایی تون

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام. جهت درد معده باید به پزشک گوارش مراجعه کنید. با توجه به اینکه درد موجب می شود از خواب بیدار شوید نیاز به پیگیری حضوری دارد و اندوسکوپی.