زايمان

سلام خسته نباشين من در هفته ٦ هستم و فوق العاده استرس زايمان طبيعي  دارم و چونكه دكترم سزارين نميكنن ميگن بخش نامه اومده . من به علت استرس شديد دچار بيماري الوپسي يونيورسال شدم و تمام موهاي سر و بدن و ابروهام و از دست دادم و چندسال قبل تحت نظر روان پزشك و روان شناس بودم بخاطر شرايطم من ميتونم از روانپزشك نامه بگيرم براي سزارين؟ يا اينكه از نظر جامعه منم يه ادم عادي محسوب ميشم؟

پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام
شما بهتر است در یک مرکز دانشگاهی که هم روانپزشک هم متخصص زنان حضور داشته باشند ،مشاوره انجام دهید.