توهم های همسر به خاطر عوارض دارو

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 53 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام من ۲۰ سالمه یک دختر هم دارم سه ساله که ازدواج کردم خونه مادر شوهرم زندگی میکنیم قبلا یک خونه اجاره کرده بودیم کرایشو پدر شوهرم میداد. آخه همسرم دیسک کمر داره نمیتونه کار بکنه . بعد یک سال گفتن که نمیتونن کرایه خونه رو بدن مجبورشدیم وسایلمو بیاریم خونشون البته اون یک سال همسرم میرفت سرکار ولی خیلی نه بخاطر کمرش . الان یک دختر دارم با مادرشوهرم خیلی حرفم میشه اخلاق همسرمم خیلی عوض شده .همسرم بخاطر کمرش رفت دکتر قرصاشو اشتباهی بهش داده بودن توهم میزد یکی رو میدید یعنی شبیه من بود جیغ میزد دعوا میکرد با اون بعد یک مدت از سرش افتاد گفت خوب شدم الان که خونه خریدیم میگم بریم خونمون میگه میترسم میگه یه بار بعداز ظهر اونجا بودم دوباره دیدمش دستشو کرده بود تو موهاش الان نمیدونم واقعا چیکار کنم؟ کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیزم

توهم دیداری همسرتون شاید به نظر من و شما موضوع ساده‌ای باشه اما برای خود ایشون بسیار واقعی و ترسناک هست. می‌تونید در مورد عوارض داروها با پزشک معالج ایشون مشورت کنید و بعد از حل این مساله به منزل خودتون نقل مکان کنید. در این مدت هم تلاش کنید با مادرشوهرتون بحثی نکنید و بپذیرید که برای ایشون هم شاید آسون نباشه که با خانواده‌ پسرشون یک جا زندگی کنند هرچند نیتشون خیر و کمک به شما بوده اما گاهی برخوردهایی پیش میاد که با کمی صبر می‌تونید اونها رو پشت سر بگذارید.

به خدای بزرگ می‌سپارمتون

تجربه شما

با سلام خسته نباشید همسرم باهام بدرفتاری میکنم از غذا ایراد میگیره میگه بد مزه ست شب ها دیر میاد خونه وقتی هم میگم چرا دیر میایی میگه خیلی خوشم میاد بیام توی سگ رو ببینم از لحاظ جنسی هم مشکل داریم دیگه خسته شدم چیکار کنم؟

خیلی ممنون ازتون .و اینکه من میخوام ادامه تحصیل بدم تاسوم راهنمایی خوندم ولی همسرم و خانوادش راضی نمیشن چطوری همسرم رو راضی کنم حتی تنهایی هم نمیزاره برم بیرون خودش هم منو نمیبره همیشه با خواهرش میرم ولی دوست دارم مستقل باشم کار کنم نمیدونم چیکار کنم؟

@آسنادخترمامانی

عزیزم می‌تونید وقتی که شرایط مساعدتر شد، در فرصتی مناسب درباره‌ی ادامه تحصیل و اشتغال‌تون با همسرتون صحبت و توافق کنید. اما قبل از اون لازم هست روی استقلال شخصیت خودتون بیشتر کار کنید. می‌تونید تلاش کنید در یک کلاس ورزشی یا هنری ثبت نام کنید، بخشی از خرید منزل رو به عهده بگیرید و ... به تدریج هم به مهارت‌هاتون افزوده میشه و هم در روز، مدتی رو تنها به کاری مشغول هستید. و می‌تونه مقدمه‌ای باشه برای استقلال بیشتر شما و ادامه تحصیل و اشتغال‌تون.