قصد جدایی و افکار خودکشی

سلام دختری ۳۱ ساله هستم. متاهل، فرزند ندارم. حقیقتا چند وقتیه فکر خودکشی افتاده به سرم. هرکاری میکنم نمیتونم مشکلات بسیار زیادی دارم. و چون آدم کمالگرایی هستم نمیتونم با هر ذلتی زندگی کنم بارها به جدایی از همسر فکر کردم ولی جدا شدنم مشکلی رحل نمیکنه بازگشت به خانه پدری برام واقعا سخته. از طرفی دیگه نمیتونم  همسرمو تحمل کنم. فکر میکنم از نظر مالی شاید اگه  اوکی بودم و میتونستم جدا بشم عالی بود. نمیتونم نگاه های ترحم آمیز دیگران رو تحمل کنم چون زمان تحصیلم همیشه شاگرد اول بودم.

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
ببینید همین که خودتون گفتین کمال گرایی که دارید موجب مشکل شما شده .همیشه تفاوت بین خواسته و داشته باعث میشه که خلق شما پایین بیاد بهترین کار اگر میبینید این افکار زیاد به سراغ شما میاد حتما به پزشک مراجعه کنید و دارو استفاده کنید .برای خودتون از داشته هاتون بنویسید و برای رسیدن به خواسته هاتون برنامه ریزی کنید .به جای فکر کردن به گذشته ببینید در حال حاضر کجا هستید و میخواهید به کجا برسید .