طول سرویکس در هفته 16 بارداری

سلام و خسته نباشید، 24 ساله هستم و در هفته 16 بارداری با طول سرویکس 30 میلی متر و در سونوگرافی هفته دوازدهم جفت کمی پایین بود، وقتی مقداری بایستم یا راه برم یا روی صندلی بشینم احساس درد دارم دقیقاً محل قرارگیری جنین درد رو حس میکنم لطفاً راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

اندازه طول سرویکس ۳۰ میلی متر نرمال هست  اگر سابقه یک سقط جنین در سه ماهه دوم ، زایمان زودرس و یا انومالی رحم دارید ، سونوگرافی خود را تا هفته ۲۴ هر دو هفته تکرار کنید . جفت پایین در ابتدای بارداری مشکلی ندارد ‌ و با میشرفت حاملگی و رشد رحم ، محل ان از دهانه رحم دور می شود . مگر در اوائل تا میانه سه ماهه سوم همچنان نزدیک و یا بر روی سوراخ داخلی دهانه رحم  قرار گرفته باشد .