پوسته پوسته شدن زیر سینه

سلام ببخشید چند ساله زیر سینه هام بدجور پوسته پوسته میشه و کمی هم خارش داره 27 سالمه و فکر نمیکردم مشکل جدی باشه ولی واقعا آزاردهنده است،ممنون میشم علت رو بگین و برای درمان راهنمایی کنین

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص پوست و مو

سلام پوسته ریزی ناحیه زیر سینه دلایل متعددی می تواند داشته باشد مثلا حساسیت پوستی عرق سوز شدن بیماری صدف یا پسوریازیس و یا قارچ پوستی بنابراین لازم است که حضوراً به متخصص پوست مراجعه کنید تا پس از معاینه و انجام آزمایش درمان مناسب صورت گیرد