رژیم در دوران شیردهی

سلام وقت بخیر

من 32 سالم است و یک دختر 14 ماهه دارم. دخترم شیر من و میخوره. تا قبل از به دنیا امدن دخترم عاشق ترشیجات بودم ولی متاسفانه الان حتما بعد از غذا باید چیز شیرین بخورم مثل بستنی شیرینی یا شکلات البته اشتهامم خیلی بیشتر شده و دچار اضافه وزن شدم یعنی با قد 170 وزنم 79 کیلو شده. خیلی از این موضوع ناراحت هستم البته بیشتر اضافه وزنم در شکم و پهلوها هست و بقیه جای بدنم مناسب است. میخواستم بدونم چیکار کنم که اشتهام کم بشه چون خیلی فرصت ورزش ندارم و ورزشی که کوتاه باشه زمانش و به آب شدن شکم و پهلوها کم کنه لطف کنید راهنماییم بفرمایید ممنون میشم.

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور تغذیه و رژیم درمانی

سلام و وقت بخیر
هر چه قند ساده بیشتر مصرف کنید ، میل به  شیرینی در شما بیشتر میشود ( به دلیل افت قند خون )
شیرینی جات رو به تدریج به ابعاد کوچکتر تقسیم کنید و کم کم مصرف اونها رو به حداقل برسونید
بین وعده های اصلی میان وعده شامل میوه بگنجانید
در کل تا پایان سال اول شیردهی رژیم کاهش وزن دریافت نکنید