سلام و خدا قوت. روز 9 سیکلم سونوی شکمی انجام شدم. اقدام به بارداری در ماه جاری چقدر می تواند موفقیت آمیز باشد؟ آیا علائمی از تنبلی تخمدان مشهود است؟ آیا ابعاد فولیکولها با توجه به روز سیکلم نرمال هستند؟
Transabdominal pelvic sonography The uterus is anteverted with normal size, measuring 72*34*40 mm. Myometrial echogenicity is homogenous. Endometrial thickness is 5.5 mm and endometrial cavity is empty. Myo-endometrial interface is sharp. Both ovaries show normal size and echogenicity. Right ovary:35*18 mm, follicular diameters are 14, 10, 8, 6 mm. Left ovary: 35*16 mm, follicular diameters are 8, 8, 7 and less than 7 mm. No cystic or solid adnexal mass is noted. Cul de sac is free. No ovarian adhesion to the uterus is seen.

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

اول اینکه در یک زوج سالم احتمال بارداری در هر سیکل حدود ۲۰ درصد است و دوم اینکه سونوی شما برای روز ۹ خوب است و سوم اینکه با یک سونو نمیتوان تشخیص تنبلی تخمدان داد. تنبلی تخمدان مجموعه ای از علایم است.