علائم افسردگی

با سلام خواهر من نزدیک یک ماه هست بی حال هست و همش میگه تو گلوم چیزی گیر کرده حالت تهوع داره آیا اینا میتونه نشونه افسردگی باشه و اگه هست چیکار کنیم ممنون؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم به شما تبریک میگم که دلسوزانه مراقب خواهر کوچکترتون هستید.
ایشان باید غذاهای مفید بخورند و ورزش روزانه داشته باشند.
مشارکت و رفتن به مراسم های خیابانی و یا سرگرمی که باعث احساس موفقیت می شود.
یک مهارت آرام بخش برای تمرین مانند یوگا، مدیتیشن یا تنفس عمیق و آرام.
اتاق خواب ایشان را خنک نگه دارید تا از عرق کردن شبانه و خواب های بد جلوگیری کند.
در صورت نیاز از دوستان، اعضای خانواده، یا یک مشاور حرفه ای برای حمایت احساسی از ایشان اقدام کنید.
کمک کنید تا در خانواده و اجتماع روابط دوستانه برقرار کنند.
دارو، ویتامین ها، و مواد معدنی را طبق تجویز پزشک مصرف کنند.
هل، زعفران، بادام هندی، کاکائو و سبب و عسل و مرغ بعنوان منبع پروتئینی در کاهش افسردگی مؤثرند.
خندیدن و چیزهایی که باعث خوشحالی ایشان می شود. موفق باشید.