درمان تنبلی اسپرم

باسلام من ۲۸ سالمه زایمان طبیعی موفق داشتم ۶ سال پیش شوهرم تنبلی جزیی اسپرم داشت و داره خودم قبل بارداری اولم پریودام نامنظم بود ولی کیست تخمدان نداشتم دارو استفاده کردیم یادم نیست چه داروهایی دو ماه بعد باردار شدم الان قصدبارداری دارم شوهرم همچنان تنبلی جزیی اسپرم داره دکتر یک بسته سیلیکا کیوتن داد و به خودمم متفورمین و پروژسترون تخمدان چپم چندتا کیست ریز داره دکتر گفت خطرناک نیستن ولی دو دوره مصرف کردم باردار نشدم به نظر شما همین داروها رو ادامه بدم من بعد از دو سالگی پسرم اصلا جلوگیری نکردم. باتشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

با سلام.
لازم است همسرتان مجددا آزمایش اسپرم جدید بدهند و برای معاینه به کلینیک مراجعه کنند.