شل بودن پای نوزاد هفت ماهه

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 231 بازدید 1 تبادل تجربه

با عرض سلام من نوزادی هفت ماه و نیمه دارم ولی هنوز عضلاتش شله و پاش کم میایسته خسته میشه زود همه میگن چرا اینجوریه خیلی استرس میدن! بهداشت گفت هر بچه ای یه جوره یک سری سوالات پرسیدن در موردش که جواب دادم گفتن نرماله به نظر شما عادیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی کودکان

با سلام خدمت شما والد گرامی
کودک هفت و نیم ماهه هنوز ستو فقراتش تکامل کافی برای ایستادن رو نداره و نیازی به ایستادن نداره
لطفا با حرف افراد غیر متخصص خودتون رو نگران نکیند.
لطفا در مورد موارد زیر برای ما بیشتر توضیح بدید؟
سن نشستن؟
آیا سینه‌خیز و جهاردست و پا میره اگر پاسخ مثبت است از چند ماهگی؟
در حالت دمر بر روی کف دست‌ها وزن می‌اندازد یا خیر؟
از حالت خوابیده می‌تواند به نشسته بیاید یا خیر؟

تجربه شما

نه آقای دکتر این سوال هایی که پرسیدین هیچ کدومش رو انجام نمیده فقط اگر پشتش بالش باشه میشینه وزن خودش رو روی دستاش نمیذاره،وقتی رو شکم باشه خودش رو به یه طرف خم میکنه تا دوباره برگرده به پشت !گردنش شل نیست ولی اگه زیاد نگه داره خسته میشه ،اگر به پشت باشه به طرف چپ و راست بدنش رو غلط میده با این حرکاتش حرکت میکنه این توانایی هاشه فقط همین آیا نرماله؟رو سایت خوندم هربچه فرق میکنه یکی از آشناهامون میگفت بچه ی من تو یک سالگی عضلاتش سفت شد آیا باید نگران باشم؟