طرز برخورد با خانواده همسر

سلام دکتر من خانواده همسرم فوق العاده آدمای دهن بینی هستن و شدیدا دوست دارن تو زندگی هم سرک بکشن قصد خراب کردن زندگی ندارن اما از خوشبختی هم لذت نمی برن من شوهرم علاقه شدیدی بهم داره و خیلی تو جمع احترام همدیگرو داریم و همه دارایی همسرم به نام من برادرشوهرم هر موقع مارو می بینه شروع می کنه از دوستاش گفتن که فلان دوستم به زنش زیاد بها داد همه چیزش به نام زنش بود زنش بهش خیانت کرد همش مارو میبینه شروع می کنه به تعریف کردن خیانت و جدایی و گرفتن اموال شوهر به شوهرم می گم که برخوردش درست نیست می گه برادم بی منظور لطفا راهنماییم کنید چه برخوردی داشته باشم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

مهم تقویت رابطه خودتون با هسرتون است.
در ذهن همسرتون ایجاد حس ناخوشایند نکنید که مجبور شود خانواده اش را نزد شما تبرئه کند.
این کشمکش جز ایجاد سردی و دلخوری بین شما حاصلی ندارد.
گوش بدید و اما نکنید بسیار کار سختیه حس خشم از شنیدن حرف های اشتباه ولی از روش نادیده گرفتن استفاده کنیدِ.

مواظب حال خوب رابطه تون باشید
🌹🌹🌹