کم کاری تیروئید

سلام. من چکاپ اولم تیروئیدم  ۵ بود برام قرص لووکسین هر روز نصف قرص ناشتا تجویز شد. بعد دوماه آزمایش دادم شد ۰/۵ .فراموش کردم از دکترم بپرسم که مصرف قرص رو ادامه بدم یا نه. باتوجه به اینکه عددش تنها دو دهم از حداقل نرمال بالاتره و میترسم کمتر از حد نرمال بشه و اینکه به دکترم هم تاچندروز دسترسی ندارم، میخوام بدونم ادامه بدم مصرفش رو یا نه؟

مرسی

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما خیر نیازی به مصرف قرص ندارید موفق باشید