عکس رنگی رحم

سلام و عرض ادب.

دکترم بهم گفته بود این ماه باردار نشم میفرستم برای عکس رنگی خب متاسفانه پریود هم شدم من شهرستان هستم و دکتر مرکز استان و رفتم  پیششون برای نوشتن عکس رنگی و برگشتن دردسره .میخواستم  راهنماییم کنید که چیکارکنم قبلش دارویی چیزی مصرف کنم یا حتی بعدش آنتی بیوتیک بی حسی چیزی نیاز هست؟ با سپاس

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز اگر نیاز به تجویز دارو باشد قطعا پزشک معالج که برای شما درخواست عکس رنگی می دهد آن داروها را تجویز می نماید موفق باشید.