عقب افتادگی پریودی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 70 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من  قبلا پریودیام نامنظم بود که قرص ال دی خوردم و خوب شدم هر ۲۶ روز پریود میشدم الان ۳۲ روز شده و نشدم در حال اقدامم بودم یک هفته به موعد پریودیم دردا پریودی داشتم و روز موعدش نزدیکی داشتم و یک رگه خونی دیدم و دیگه پاک شدم بعدش هم کمر درد بودم و ترشح سفید میدیدم و علایم عفونت و خارش اینا هم نداشتم امروز هم بی بی زدم منفی بود به نظرتون مشکل کجاست

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما  اگر تا یک هفته دیگر پریود نشدید مجدد از تست بارداری استفاده کنید موفق باشید.

تجربه شما

سلام ان شاا... که بارداری