نداشتن خون ریزی در اولین رابطه جنسی

سلام و خسته نباشی ببخشید جسارتا من تو اولین رابطه جنسیم خونریزی نداشتم اما سوزش بوده که اونم زیاد طول نکشید علت اینکه خونریزی نکردم چیه؟حالا اینم اضافه کنم که تو دوران عقدم به واسطه انگشت خونریزی کوچیکی همراه با سوزش داشتم رفتم دکتر گفتن که آسیب دیده قسمت راست پرده به نظر شما حالا این آسیب دیدنم موثره تو خون نیومدن شب اول ازدواجم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
اگر قبل از ازدواج رابطه داشته اید و آسیب دیدگی گزارش شده است پس نباید نگران خونریزی باشید البته گاهی نوع بکارت هم موثر است و ممکن است به علت کمبود میزان بافت همبند خونریزی زیادی را تجربه نکرده اید. شب خوش