لرزش چشم کودک

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 689 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام وقت بخیر ازتون خواهش میکنم راجع به نیستاگموس یا لرزش چشم در کودکان توضیح کامل بدید.من مقاله خارجی زیاد مطالعه کردم ولی بیشتر سردرگم شدم. مخصوصا نیستاگموس دورانی یا چرخشی

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن شغل خانهدار
پاسخ مشاور

فوق تخصص چشم

سلام. نیستاگموس علل مختلف دارد. اگر سابقه خانوادگی داشته باشید و چند نفر از افراد دیگر خانواده هم مبتلا باشند و دید بچه هم خوب باشد معمولا مشکلی ایجاد نمیشود ولی اگر دید کودک خوب نباشد باید علل دیگر بررسی شود. به متخصص چشم کودکان مراجعه فرمایید

تجربه شما

به نظرم حتما بريد معاينه بشيد

تشکر بسیار به خاطره جوابتون.دید بچه خوب است ولی سابقه خانوادگی نداریم علت چی میتونه باشه؟