سلام خسته نباشید ۹ ماهه ازدواج کردم

مادرشوهرم هر وقت میره خونه دخترش شوهرمم بعد سرکار میره اونجا یا با مادرشوهرم برمیگرده آخه ما باهم تو یک ساختمون میشینیم یا مادرشوهرم میمونه و اون دو ساعت میشینه میاد الان هم رفته اونجا که مادرشوهرمو بیاره منو تنها گذاشته و براش مهم نیست به من میگه ناهار بیرون میخورم بعد که زنگ زدم دیدم اونجاست با اینکه میدونه من بدون اون ناهار نمیخورم میگه تو ناهارتو بخور من اینجا میخورم اعصابم از این کارش خورد میشه من تو خونه تنهام ولی اون اونجا داره ناهار میخوره احساس میکنم براش مهم نیستم در حالی که منو خیلی دوست داره نمیدونم شایدم من خیلی حساسم تو رو خدا کمکم کنین آیا این کارش درسته ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام خدمت شما دوست عزیز. موضوعی که مطرح کردید متاسفانه در فرهنگ ایرانی زیاد دیده میشود.منظور وابستگی به خانواده پس از ازدواج است.حالت درست این است که هم خانم و هم آقا بعد از ازدواج زندگی مشترک خود را مبنای ارتباطات دیگر قرار دهند ولی خیلی از مواقع هم این اتفاق نمیفتد. کاری که شما میتوانید انجام دهید ایجاد یک سری توافق بین خودتان و همسرتان بدون اشاره مستقیم به رفت و آمد همسرتان است، به این شکل که مثلا به ایشان بگویید دوست دارید ناهار ها را با هم بخورید و سعی کنند برنامه هاشان را طوری تنظیم کنند که ناهار منزل باشند و اگر مواقعی هم پیش آمد که خواستند برای ناهار منزل نیایند به شما اطلاع دهند. این را بپذیرید که ممکن است به طور کامل خواسته شما براورده نشود اما اگر به میزانی کنترل شود هم خوب است. تا زمانی که منزل شما به منزل خانواده همسر هم نزدیک است بخشی از این اتفاقات اجتناب ناپذیر است، با گذشت زمان میتوانید پیشنهاد دهید که منزلی در محله دیگر تهیه کنید. موفق باشید