بارداری با تنبلی تخمدان ممکن است؟

باسلام من pco هستم و فقط با دارو و آمپول hmg و لتروزول فولیکول دارم و شوهرم یکم شکل اسپرم مشکل داره فعلا دکتر نمیرم قطره ویتاگنوس استفاده میکنم خواستم بدونم آیا ضرر نداره و چه درمانی رو پیشنهاد میکنید؟ مرسی

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام
سندرم تخمدان پلی سبستیک به تنهایی یکی از درمان پذیرترین علل نازایی هست . در صورت وجود عوامل دیگر نازایی ، احتمال بارداری خودبخود و دارویی به تنهایی ،  کاهش می یابد .‌در هر صورت دریافت داروهای هورمونی تحت نظر پزشک و کنترل شده ضروریست .