باردار نشدن و مقایسه با دیگران

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 37 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من دائم فکرم مشغول میشه به همه چی بیشتر به خانواده شوهرم و فامیلای شوهرم همش در ذهنم زندگیمو و خودمو با اونا مقایسه میکنم برای همین اصلا آرامش فکری ندارم. بعد خیلی هم زود رنج شدم و زود عصبی میشم و بداخلاق شدم. تو رو خدا بهم بگین چیکار کنم مثل قبلا خوب بشم قبلا اصلا اینجوری نبودم. بیشتر با شوهرم و خانوادم بداخلاقی میکنم نمیتونم خودم کنترل کنم تو رو خدا نگین برو قرص بگیر بخور و این حرفا قرص نمیتونم بخورم. بعد من پنج بار ای وی اف کردم شش ساله اقدام میکنم برای بارداری ولی باردار نمیشم دلیل این جوری شدنم ربطی به باردار نشدنم داره ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام وقت بخیر
ببنید واقعا فکر و درگیری های ذهنی میتونه باعث مشکل بشه بهترین کار این هست که مشکل تون حل کنید برای حل مشکل صحبت کنید با همسرتون حتی خانواده شون ؛مرور های ذهنی فقط انرژی شما رو از بین میبره هر کس منحصر به قرد هست و درکنار معایب مزایای خاص خودش را دارد .

تجربه شما

 سلام. آره خیلی ربط داره  چون منم همینطور شدم .تنها راهش دل به خدا دادن و دعا و قرآن و توجه کردن به خودت از لحاظ زیبای و سر حال بودن ..باید به خودت انرژی بدی خودتو دست کم نگیر