جیغ زدن کودک

با سلام. دخترم ۱۶ ماهشه از وقتی به دنیا اومد دختر آرومی بود. الانم هر جا میریم میگن دختر خوب و آرومیه .ولی جدیدا یاد گرفته داد میزنه و یک چیزی و که بخواد اگه بهش ندم خیلی داد میزنه و گریه میکنه .سوالم اینه چه رفتاری داشته باشم که این اخلاقشو ترک کنه. اگه چیزی باب میلش نباشه گریه میکنه و داد میزنه. با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام و درود

در مواردی که خواسته نابجایی داره باید مقابل لجبازیهایش کاملا قاطعانه بایستید و خواسته اش برآورده نشود در عوض بگین اگر همین خواسته رو آروم و بدون لجبازی بخوای برات انجامش میدیم

نسبت به لجبازی هاش بی توجهی فعالانه داشته باشید