باسلام پسرم 10ماهشه کف دستهاش خیلی داغه مخصوصا انگشتاش گاهی وقتا هم انگشهای پاش وهم اینکه کف دست و پاش زیادی عرق میکنه یبار میشه مثل یخ یبارم کف دستاش داغ میشه فکر میکنم تب دارم نمیدونم چشه آزمایشهاش خوبه یکم کم خونی داره فقط عرق کردن دست و پاش خودمم اینجوری بودم میشه ارثی باشه؟ داغ بودنش برای چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 20 شغل خانه دار
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

اگر فقط کف دست و پا عرق میکند جای نگرانی نیست و نیاز به بررسی بیشتر نیست.
علت سرد شدن کف دست و پا هم تبخیر عرق دست و پاست که باید مرتب عرق این نواحی خشک شود.