احساس درد بعد از هیستروسکوپی

سلام من نزدیک ۱ماهه که لاپاراسکوپی و هیسترسکوپی کردم به خاطر ضخامت اندومترو یکم چسبندگی و لیزر تخمدان. حالا بعد از عمل موقع اجابت مزاج خیلی درد دارم ممکنه به خاطر عمل باشه چون بعد از عمل اینجور شدم و داروهایی که استفاده میکنم ال ارژنین وال کارنتین و کیوتن و اینفولیک و ویتامین D3 ممکنه به خاطر داروها باشه؟ باید با دکترم در میون بزارم؟ نمیدونم اصلا چیکار کنم؟ خیلی اذیتم

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

حتمابه جراح خوداطلاع دهید.اگرربطی به عمل نداشت،ازنظرمسائل گوارشی ومقعدی بررسی شوید.(نزدمتخصص جراح عمومی ومتخصص داخلی)