علائم سرطان تخمدان چیست؟

سلام خسته نباشید من 44 سال دارم از زمان جوانی مشکل پلی کیستیک داشتم بعد از یک دوره درمان با کلومیفن باردار شدم و الان 5 سال قبل سرطان سینه گرفتم. درمان جراحی و شیمی درمانی شدم الان فقط لتروزول میخورم بعد از حدودا 5 سال که پریود نشدم الان 3 دوره منظم پریود شدم، ماه قبل یک کیست 3 سانتی ساده در تخمدان چپم مشاهده شد، هیچ دارویی مصرف نکردم، چهارم پریود این ماه دوباره سونو شدم دکتر گفت کیست چروک شده ولی یک تیغه توش دیده میشه و باید دوباره ماه آینده سونو بشی، خیلی نگرانم، نکنه سرطان باشه، لطفا منو راهنمایی کنید ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 44 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

خصوصیات کیست در سونوگرافی وآزمایش خون میتواندماهیت کیست راروشن کندوحتمامتخصص این مواردرابررسی میکند.نگران نباشید