ارضا شدن در خواب

سلام من مدتی یعنی به تازگی در خواب پاهامو بهم فشار میدم و حس خوبی بهم میده بدنم شل میشه و تو خواب کلی حال میکنم

از خواب که بلند میشم سرم درد میگیره ،این خود ارضایی محسوب میشه من اصلا نه مالش انجام میدم و دخول

اینم بگم که من و همسرم از لحاظ روحی همدیگرو درک نمیکنیم و من کمی مغرورم و احساس میکنم به خاطر همینم تو مسائل جنسی باهاش راحت نیستم ولی میخوام بدونم که اگه کار من خود ارضایی محسوب میشه کنارش بذارم و هر طور شده این مساله رو با شوهرم مطرح کنم ولی من با دخول ارضا نمیشم فقط لذت میبرم چیکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
به نظر نمی رسد این رفتار شما خودارضایی باشد ولی سعی کنید در خصوص روابط جنسی با همسرتان راحت و صمیمی باشید و نیز مغرور نباشید !
در ضمن می توانید در هنگام نزدیکی و مقاربت با همسرتان هم از این رفتار تواما استفاده کنید تا به اوج لذت جنسی در حین رابطه دست یابید .