شوره سر

سلام

سالها از مشکل شوره سر رنج میبرم چندین بار دکتر پوست و مو رفتم و داروها و شامپوهای مختلفی استفاده کردم که درمانی موقتی داشتن خواستم لطف کنید که کمکم کنید برای درمان

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص پوست و مو

لطفا به پزشک متخصص مراجعه کنید تا محلولهای ضد التهاب برای شما تجویز شود . این محلول را هر شب به مقدار بیست الی سی قطره به کف سر بمالید. شست و شو لازم ندارد. ابتدا هر شب ،بعد از ایجاد بهبودی برای جلوگیری از عود بیماری هفته ای دو شب دارو را ادامه دهید .این بیماری مزمن است بنابراین ممکن است لازم باشد مدتهای طولانی این درمان ادامه پیدا کند. هفته ای دو  الی سه بار از شامپوی ضد شوره هر بار به مدت پنج دقیقه استفاده کنید.