درمان تنبلی تخمدان

87 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خانم دکتر من تنبلی تخمدان دارم خیلی ریزن چه داروی واسه من خوبه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

نوع درمان در خانمی كه می خواهد باردار شود با خانمی كه می خواهد ساير مشكلاتش درمان شود فرق دارد

جهت درمان مناسب به متخصص زنان مراجعه كنيد

تجربه شما

هر نوع دکتر رفتم سه بار آی یو ای کردم ولی نتیجه نگرفتم آزمایشات شوهرم نرماله ممنون میشم به من کمک کنی ..

@29575

انجام آی یو آی برای زوجهایی مناسب می باشد که همسر شان مشکل اسپرم دارند با توجه به اینکه همسر شما سالم است نیازی به انجام  آی یو آی ندارید بهتر است صبر کنید اگر تا ۶ ماه آینده نتیجه نگرفتید آن وقت آی وی اف کنید موفق باشید.