سلام خسته نباشيد من هفته ۱۸ بارداری هستم از موقعی که باردار شدم حدوداً نزدیک یکماه و نیم بيشتر ترشح ازم میاد و رفتم پیش دکتر گفتم ترشح ازم میاد بعد دکتر قرص كلوتريمازول ١٠٠ داده گفته بزار تو رحم تا یک هفته خواستم ببینم خطری یا ضرری واسه بچه تو شکمم نداره . میترسم

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٠ جنسیت زن شغل شاغل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز در دوران بارداری به علت تغییرات هورمونی ترشحات واژن افزایش می یابد و این مسئله طبیعی است اما اگر ترشحات رنگی بدبو و یا سوزش وخارش دارید باید دارو مصرف کنید موفق باشید.