آیا دیسپلازی اسکلتی درمان داره؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

متاسفانه خیر.

تجربه شما

پرسش ها و پاسخ های مشابه

سلام از چند نفر شنیدم که کلینیک شما بهترین و تخصصی ترین کلینیک درمان بیماری های اسکلتی کودکان مثل پا

پاسخ با سلام درمان غیرجراحی این مشکل بسته به شدت آن و سن بیمار می تواند موثر باشد البته پای پرانتزی ی تواند تا سن 2.5 سالگی طبیعی باشد اگر فرزند شما سن بیشتری دارد می توان از وسایل اصلاحی (زانوبند مخصوص و ...

دیسپلازی استخوانی در جنین

پاسخ سلام ودرود بقیه موارد سونو وشرح حال مادر مهم است گاهی باید مشاوره ژنتیک و...انجام شود حتما جهت اطلاعات بهتر با پزشکتون مشورت کنید شاد باشید

غربالگری و دیسپلازی استخوانی در جنین

پاسخ سلام و عرض ادب حتما در این زمینه با پزشک متخصص مشورت کنید من در این مورد اطلاعات کافی ندارم. شاید نیازمند مشاوره ژنتیک یا درمانهای بیشتری باشید

اسکلروتراپی قبل از بارداری

پاسخ سلام اسكلروتراپی مشكلی ايجاد نميكند