دخترم تازه چهارساله تموم شده چند روز هست با وزن 13 کیلو و قد 95 کلا خیلی ریز است قد تولد 52 وزن تولد3/100

از تمام هم سن اش قد کوتاهتر ،تمام حرکت اش از نشستن تا راه رفتن طبیعی بوده

قد خودم 163 همسرم177

یک پسر 9 ساله با قد طبیعی دارم

خیلی نگران دخترم هستم بسیار بد غذا هست ولی غذایی که دوست دار رو خوب میخوره

باید از مچ دستش عکس بگیریم اگه باز بود آمپول رشد بزنم اصلا آمپول رشد توی این سن میزنن آمپول رشد عوارض داره چون میترسم

تاحالا دکتر نبردمش

خیلی نگران قدشم که کوتاه نشه در آینده لطفا خواهش میکنم هر کمکی میتونید بکنید ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

١) هیچ دارویی بدون عارضه نیست( حتی ویتامین)
٢) نیاز به بررسی آزمایشگاهی و رادیولوژی برای تعیین سن استخوانی هست.
٣) درمان زیر نظر پزشک غدد اطفال باید باشد.