سلام من هفته ۲۵ بارداری هستم و آزمایش قند خون و ادرار رو دادم که خوشبختانه قند خون نداشتم اما هموگلوبینم پایین بود. 1.2 . میخواستم بدونم این سن حاملگی این رنج هموگلوبین چقد خطرناکه و آیا رفع میشه؟ ماما گفته قرص آهن رو دو تا بخورم میشه هر دو رو با هم تو یه وعده بخورم؟ و اینکه آزمایش ادرارمم همه چیزش خوب بود به جز specific Gravity که 1.012 بود bacteria many ماما منو ترسوند که باعث زایمان زودرس میشه.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
جواب آزمایشات باید رویت شود تا بتوان نظر داد و درمان مناسب ارائه کرد. مغزها، گوشت قرمز، حبوبات...در کنار داروها را فراموش نکنید. دوره درمان برای عفونت ادراری را کامل کنید. روز خوش