سلام.من هفته ٢٠ بارداری هستم و طبق سونوگرافی هفته ١٩وضعيت جفت رو اينطور نوشته بود:جفت فوندال قدامی و تا سگمان تحتانی كشيده شده و بخشی از را پوشانده.

آيا اين وضعيت برای مادر يا جنين هنگام زايمان خطرناكه؟و اينكه چه قدر احتمال داره جفت بره بالا؟و اينكه چيكار كنم كه بره بالا؟

درضمن من هيچ مشكل خاص مثل لكه بينی هم ندارم.

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام
معمولا حدود ۲۳ هفته اکثر جفت ها بالا کشیده می شوند .اقدامی که شما انجام دهید تا جفت بالا برود نداریم.
ولی فعالیت سنگین نداشته باشید ،حتی المقدور نزدیکی انجام نشود اگر می شود با احتیاط.