با سلام من 22 هفته و 4 روز از بارداریم می گذره و دیروز رفتم سونو که داخلش نوشته

 amniotic fluid index: 19 cm

وfetal heart :is seen

و low lying placenta: is seen

amniotic fluid :normal

placenta grading:grade 0

number of fetus :single

adnexal mass :is not seen

presentation :cephalic

میشه بگین وضعیتم چطوریه؟

آیا جفت خیلی پایینه و اینکه چه مراقبتهایی باید انجام بدم؟

با توجه به اینکه شغلم اداری هست و باید پشت میز بشینم و خونمون هم 16 تا پله می خوره

متشکرم

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

جفت كمی پايين تر از معمول است كه معمولا با افزايش سن بارداری در سونوگرافی های بعدی محل جفت نرمال گزارش خواهد شد جفت سر راهی با خونريزی كشنده مادر و جنين ممكن است همراه شود و همچنين احتمال چسبندگی های غيرمعمول جفت به رحم در حين زايمان وجود دارد كه ممكن است نياز به خارج كردن رحم در حين سزارين شود

اگر در ٣٨ هفته هنوز جفت سرراهی باشد لازم است سزارين انجام شود وگرنه ميتوانيد زايمان واژينال داشته باشيد

توصيه ميشود استراحت بيشتری داشته باشيد تا حد ممكن از تماس جنسی خودداری كنيد و از پزشک خود بخواهيد كه سونوگرافی از نظر چسبندگی های غير معمول جفت برايتان درخواست كند . اگر جفت از حالت سرراهی خارج شود مشكلی برايتان پيش نخواهد آمد